1. Kendall Jenner

Mais käis Jenner Cannes'i filmifestivali raames toimunud Chopardi üritusel, kus kandis õhukesest kangast minikleiti, mis ei jätud varjatuks midagi.

2. Dascha Polanco

Dascha Polanco

Sarjast "Orange is the new black" tuntud näitleja Dascha Polanco kandis MTV videoauhindade galal õhukest pitskleiti, mis ei katnud just eriti edukalt tema paljast ihu.

3. Bleona Qereti

Bleona Qereti

Näitleja Bleona Qereti kandis Oscarite järelpeol võrgust kleiti, mis ei jätnud fantaasiale palju ruumi. Võrk sädeles kaamerate valguse käes ning see oli ka ainus kattev efekt.

4. Adriana Lima

Adriana Lima

Pikaaegne Victoria's Secret modell Adriana Lima kandis Elton Johni korraldatud AIDSi fondi toetaval peol Georges Hobeika õrnalt sädelevast kangast kleiti, millest kumasid läbi kõik naise kumerused.

5. Rita Ora

Rita Ora

Laulja Rita Ora kandis MTV videoauhindade galal läbipaistvat Fleur du Mal kleiti, mis kattis vaid osa lauljatari kehast.

6. Blac Chyna

Blac Chyna

Modell Blac Chyna läks MTV videoauhindade galale roosadest ja hõbedastest kettidest rinnahoidjatega, alumist osa katsid samuti ketid ja valged stringid. Chyna riietuse autor oli Laurel DeWitt.

Kendall Jenner oli uuesti paljas Londoni moenädalal Julien MacDonaldi kleidis, mis oli tehtud vaid võrgust. Kleidi ja ihu vahel katsid Jennerit naha värvi stringid.

8. Sky Days

SKY

Tõsielustaar Sky Days kandis MTV videoauhindade galal vaid sädelevat pintsakut ja pükse, kuid sellest hoolimata säras kõige eredamalt hoopis nibu kattev kleeps. Days paljastas poseerides ühe tissi ja hoidis teist hoolega peidus. Staari väite kohaselt sai ta inspiratsiooni 1999 Lil Kimi kostüümist samal üritusel.

9. Alessandra Ambrosio

Alessandra Ambrosio

Viktoria's Secret modell Alessandra Ambrosio kandis Oscarite järelpeol õhukest võrkkleiti. Keha ja kleidi vahel katsid modelli ihu vaid aluspüksid.

10. Kendall Jenner vol 3

Modell ja tõsielustaar Kendall Jenner on tuntud oma armastuse poolest paljastavate kleitide vastu. Jenner oli taas paljas Cannes'i filmifestivalil, kus kandis õhukest valget Schiaparelli kleiti ja Chopardi ehteid.