Lähedased teavad rääkida, et oma suursuguse pulmapeo on paar planeerinud maha pidada Lõuna-Prantsusmaal asuvas villas. Staare ning lähedasemaid sõpru ja pereliikmeid nähti juba nädalavahetusel villa lähistel liikumas, vahendab Daily Mail.

Suursugune hoone on ehitatud 1612. aastal ning üks öö seal makasab TripAdvisori andmetel peaaegu 6 000 eurot.

Asupaik on kõige populaarsem just maailmakuulsate staaride seas. Lisaks luksuslikule ööbimisvõimalusele on külastajate käsutuses privaatne kabel, bassein ning üle 8 hektari maad. Läheduses asuvad veel tennisväljakud, põllud täis lavendleid ning palju muud, mis romantilise keskkonna veelgi lummavaks loovad.

Chateau de Torreau, teise nimega Chateau Ventoux, majutab korraga 29 inimest, kes kõike erinevatesse majadesse paigutatakse. Peamajas mahub elama 15 inimest. Rohkem pilte vaata SIIT.

Esimese tseremoonia pidasid staarid eelmisel kuul Las Vegases, kuid paar on ka avalikult tunnistanud, et plaanivad juba sel suvel sõprade ja perega suurema peo maha pidada. Algselt arvati, et paar korraldab peo Pariisis, kuid peale paari seal veedetud päeva liiguti edasi hoopis Lõuna-Prantsusmaale.