29-aastane modell Lauren Wasser nakatus toksilise šoki sündroomi (TŠS) 2012. aastal tampooni tõttu. Naine vahetas enda sõnul tampoone regulaarselt infektsiooni saamise perioodil. Modelli tervis halvenes järsult, lõpuks sai ta südamerabanduse ja pandi hingamisaparaadi alla.

Mõlemas jalas hakkas levima gangreen ja naise parem jalg amputeeriti põlvest, vasakult jalalt amputeeriti varbad.

Eelmisel nädalal amputeerisid arstid ka naise vasaku jala, kuna infektsioon oli edasi levinud. Naine sõnas juba eelmisel kuul, et jääb tõenäoliselt peagi ka teisest jalast ilma, kuna ta on "pidevalt piinavates valudes" toksilise šoki sündroomi tõttu.

Lauren on praegu haiglas ja paraneb jõudsalt, tema sõbranna Jennifer Rovero on Instagrami postitanud mitmeid pilte ja klippe naise taastumisest.

Naine on pärast 2012. aastal jala kaotamist tegelenud avalikkuse informeerimisega tampoonide ohtlikkusest. Detsembris sõnas naine, et jätkab seda tegevust ka tulevikus. "Ma olen iga päev suurtes valudes. Ma ei saa sinna mitte midagi parata, aga see-eest saan ma teisi inimesi selle eest hoiatada."

Laureni sümptomid said alguse pärast tampooni kasutamist. Naine leiti politsei poolt teadvuseta oma korteri põrandalt, ta oli kaetud väljaheidete ja oksega. Lauren viidi kohe haiglasse, tema kehatemperatuur tõusis 41.6 kraadini ning seal tabas teda ka südamerabandus. Analüüside abil diagnoositi Laurenil toksilise šoki sündroom, kuid selleks ajaks oli tema jalgades tekkinud gangreen ja arstid olid sunnitud amputeerima.