Aastaringselt avatud sise-skateparkis saab harrastada rula-, rulluisu-, BMX- ja tõukerattatrikke. Lisaks on Gruuvi kahel korrusel mängusaal õhuhoki, lauajalgpalli ja –korvpalliga, batuudid, rallisimulaatorid ning mugav kohvik diivanite ja lauamängudega. Sünnipäeva pidamiseks pakub Gruuvi noortele kolme vinget peoruumi, kuhu võib pidutsema tulla ka oma söökidega. Samuti asub keskuses populaarse tänavabrändi Vansi, prantsuse rulabrändi Antiz ja tänavaspordivarustuse pood. Lisaks on võimalik varustust laenutada.

Gruuvi tegevusjuht Lauri Mei sõnul tuligi elamuskeskuse idee soovist luua noortele aktiivset tegevust pakkuv ajaveetmiskoht. „Tahtsime teha koha, kus noortel oleks tõepoolest lahe ning kus soovi korral saaks veeta kasvõi terve päeva, ilma et kordagi igav hakkaks. Tahad – trikitad skateparkis, tahad – sõidad rallisimulaatoril või mängid lauahokit, tahad – maandud kohvikus diivanitel ja mängid sõpradega jutuajamise kõrvale lauamänge. Ja sünnipäeva pidamiseks on ka raske kihvtimat kohta välja mõelda,“ rääkis Mei.


Kogu keskuse projekteerimises ja ehitusprotsessis on noored ise kaasa löönud, et keskus valmiks just vastavalt nende vajadustele.


Gruuvis hakkavad toimuma ka rula-, rulluisu, tõukeratta ja BMX-i võistlused, samuti hakatakse korraldama kontserte. Kes end trikitamises veel päris kindlalt ei tunne või alles alustab, saab kogenud treenerite juhendamisel hakata ka trennides käima.


Gruuvi asub aadressil Pärnu mnt 139E/13, Sparta spordiklubi ning Skyparki batuudikeskuse vahetus läheduses. Ühistranspordiga liigeldes asub lähedal peatus „Hallivanamehe“, kus peatuvad bussid 5, 18, 20, 32, 36 ja 57.


Gruuvi on avatud esmaspäevast reedeni kell 14-22 ning nädalavahetustel kell 10-22. Päevapileti hind on kahenädalasel avamisperioodil 3 eurot. Edaspidi saavad Gruuvi liikmed päevapileti 4,50 euroga, liikmekaardi aastamaks on 6 eurot. Tavakülastajatele hakkab päevapilet maksma 6,80 eurot. Samuti on kuni 18-aastastel noortel võimalik soetada 45-eurone kuupilet, millega pääseb piiramatult nii Gruuvisse, Skypark batuudikeskusesse kui ka Sparta spordiklubisse. 19-aastastele ja vanematele on sellise kompleks-kuukaardi hind 55 eurot.