Hea tõepoolest, sest pakuti kartuliputru, pihve, ube ja magusat tarretist. Sööklatädid ei olnud kitsid taldrikuid uuesti täitmast.

Kuraator Irina Pärila sõnul on nad majutava kooliga väga rahul. "Toit on imemaitsev, ruumid ilusad ja puhtad", kiitis ta.
Arstikabinetis rääkisid kaks arstitädi naerdes, et vara veel vigastusi otsida. Villid, põletused, marrastused, need mis eelmistest kordades elavalt meeles, need alles tulevad.

"Eelmiste kordade kogemustest on õpitud, plaastrit on meil varutud igaljuhul rohkem, et see otsa ei saaks. Põhilised villid ja marrastused tulevad kunstmuruga harjutusväljakutelt," tõdesid arstid.
"Aga eks kuumad päevad on veel ees, päikesepõletused, veepuudus, väsimus. Peamine, et lapsed taipaksid kui nad linnas mingit puuvilja ostavad, seda ka pesta, et kohe suhu ei pandaks. Käed peavad puhtad olema ja puuvilju ning marju, mida ostate peab pesema, alati."

Meditsiinitöötajate juttu kinnitas ka kuraator, et praegu on vara veel väsimust ja tülpimust otsida. "Me alles tulime. Esimene proovipäev seljataga," ütles Pärila.

"Kas te söömas olete juba käinud?" uuris Irina ühes klassis olevalt seltskonnalt, kes oma sõbra kitarritinistamist vaikselt naeru pugistades kuulavad. "Jaa, käisime," vastas klassitäis noori kui ühest suust. "Siis on tore," rõõmustas naine.
Ville noortel ette näidata pole. "Vara veel!" hõisati.

Vaata, mida puhkama viidud noored veel tegid: