Tallinnast Meremõisa randa ja tagasi täristanud demotuuril osalesid  Koit Toome, Tõnu Kark ja Jaagup Kreem ning Kanal2 "Motoreporteri" tiim eesotsas Tanel Talvega.

2013. mudeliaasta värskeimate masinate seas pandi hääled muuhulgas sisse ka uuele linna-chopperile Breakout Softail. Lisaks Breakout'ile sai sõita ja uudistada ka teisi Harley-Davidsoni mudeleid kuuest erinevast tooteperekonnast.

Harley-Davidsoni Eesti esinduse juhi Imre Laheääre sõnul on Harley-Davidsoni mootorrattad Eestis üle ootuste populaarsed ning järjest rohkem noorema põlvkonna motohuvilisi on neid Ameerikast pärit 110-aastase ajalooga mootorrattaid eelistama hakanud. Laheäär usub, et Harley-Davidson on muutumas populaarsemaks ka noorema generatsiooni seas. Laheäär lisas, et nii sooja vastuvõttu, kui esimese müügiaasta jooksul eestlaste poolt laekus, ta oodata ei osanud. “Harley-Davidson on oma valikusse lisanud viimastel aastatel mitmeid selliseid mudeleid, mis on suunatud noortele – peamiselt Sportster perekonda kuuluvad mootorrattad. Need on sportlikud mudelid, mis on saadaval ka mõnevõrra taskukohasema hinnaga, olles “jaapanlastega” hinna poolest konkurentsis,” ütles Laheäär. Harley Davidsoni mootorratast on võimalik programeerida ka kuni 35 kW ilma lisaseadmeid paigaldamata, mis annab võimaluse ka algajatele motojuhtidele Harley-Davidsonidega sõita.

Eestis on Harley-Davidsoni austajaid omajagu, neist aktiivsemad on moodustanud Harley Davidson Club Estonia, kuhu kuulub rohkem kui 30 HD omanikku. Lisaks kuuluvad Harley-Davidsoni omanikud Harley Owners Groupi, kuhu kuulub üle 700 000 rattaomanikku üle maailma ning seda ettevõtmist toetab ka Harley-Davidsoni mootorrattatehas.

Juuni lõpuks valmib Tallinnasse uus Harley-Davidson esindusbutiik, kus saab tutvuda nii uute mudelitega kui ka suure valiku Harley-Davidson aksessuaaridega.

Vaata pilte: