Veiderdajad
Veiderdajad magavad sildade all ja ilmuvad sealt välja selleks, et elust rõõmu tunda. Nad on mässumeelsed, trotsi täis ja tormakad tegelased, eneseteadlikud ja vaba hingega. Nemad oskavad maailma läbi näha. Veiderdajate perekonnas peegeldub linlike karakterite eripära – nii nende ilu kui ka närusus. Nad on liialdavalt veidrad nii oma hoiakute kui ka välimuse poolest.

Värvilised ussikesed
Värvilised ussikesed on elu alus; nad on kõigist elusolenditest primitiivseimad. Nagu nende liigikaaslased päris looduses, ei tea ka Saltimbanco värvilised ussikesed, mis on armastus. Nad järgivad oma instinkte ja muretsevad ainult ellujäämise pärast. Nad kannavad kapuutsiga värvilist kombinesooni ning näevad välja täpselt ühesugused, kuid vahel püüavad siiski abitult oma isiksust näidata.

Maskiga ussikesed
Nimetu nägu. Näota nimi. Maskiga ussikesed on massid, rahvahulgad, bürokraadid. Nad vaatavad. Nad käivad kannul. Nad ei tee kunagi midagi ise. Nad ainult reageerivad. Nad esindavad hetkeseisundit. Nende maskid varjavad kõik emotsioonid, kuid ega neil olegi midagi öelda. Maskiga ussikesed on jalgadega alati kindlalt maas. Nad eelistavad turvalisust. Nad ei riski mitte millegagi, ei kaota mitte midagi ja nad ka ei saavuta mitte midagi.