„Järgmine aasta taotleme oma filmivõtetega ka Guinessi rekordite raamatusse pääsemist,“ ütles Baltic Sessioni peakorraldaja Joel Juht, kes tänase ettevõtmisega igati rahule jäi. „Me teeme seda noorte pärast, sest iga täna siin osalenud noor sai rõõm silmis ennast välja elada ja ma usun, et see on parim ennetustöö ja investeering tulevikku.“

Lipdubi näol on tegemist muusikavideo jäljendamisega  ning see koosneb “kaasa laulmisest/suu liigutamisest”, näitlemisest ning muusikast. Sel aastal oli looks valitud Michael Jackson´i - Scream ning osalema oodati vähemalt 700 inimest.

Lipdubide filmimise populaarsus maailmas suureneb pidevalt. Kõige kuulsamad lipdub videod on filmitud ühe võttega, kasutades selleks erinevaid ruume ja tasandeid.

Lipdubi filmimisele olid oodatud kõik soovijad ning registreeruda sai www.jjstreet.ee või JJ-Street’i ametlikul Facebook’i lehel.

Video neli märksõna olid: spontaansus, originaalsus, meeskonnatöö ja loomulikult lõbu! JJ-Street on ligi tuhandet noort ühendav organisatsioon, mille eesmärgiks on tänavakultuuri edastamine ja arendamine nii Eestis kui mujal.

JJ-Street Baltic Session on Baltikumi suurim tänavakultuurifestival (tänavatantsu erinevad stiilid, grafiti, MC-battle, DJ-showcase), mis toimub see aasta 26. – 30. oktoobrini Vabaduse Väljakul, Nokia Kontserdimajas ja ka mujal Tallinnas.