Teda süüdistatakse kolme naise, kes olid kahekümnendate alguses, vägistamises ajavahemikul 2000-2001, vahendas BBC.

Danny Masterson kohtus: Foto: Scanpix

44-aastane Masterson eitab süüdistusi ning ütles, et ta langes nende ohvriks oma kõrge staatuse tõttu saientoloogia kirikus. Süüdimõistmise korral võib teda ees oodata 45 aastane vanglakaristus.

3,3 miljoni dollari suuruse kautsjoni vastu vabaks saanud Masterson arreteeriti juuni keskel. Sel reedel aga käis ta esimest korda kohtus. Kuigi kostja Masterson ei andnud süüdistustele omapoolset vastust, siis võitles tema esindaja Tom Mesereau agaralt, et oma klienti kaitsta. Ka tema rõhutas, et süüdistused on poliitiliselt motiveeritud.

Danny Masterson ja tema esindaja kohtus: Foto: Scanpix

Kostja esindaja süüdistab Los Angelese maakonna prokuröri Jackie Laceyt süüdistuste esitamises, kuna prokurör soovib novembris toimuvate valimiste ajal oma ametikohta säilitada.

"On olnud mitmeid katseid see juhtum poliitiliseks muuta," sõnas Mesereau, kes varasemalt on kaitsnud ka Michael Jacksonit seksuaalse ahistamiste süüdistuste vastu. "Ta ei ole süüdi ja me tõestame seda," lisas advokaat Mastersoni kohta.

Kuigi Jackie Lacey ise ei ole kommenteerinud Mesereau süüdistusi politiseerimises osas, siis abiprokurör Reinhold Mueller on need visalt tagasi lükanud.

Danny Masterson kohtus: Foto: Scanpix