Armees teeninud Kirill alustas pärast teenistuse lõppu sünteetiliste süstidega lihastesse, et saavutada parem vorm. Mehest on saanud Venemaal omaette kuulsus – ta kirjutab meediale ja osaleb telesaadetes. Kirillie paistab tähelepanu meeldivat ja ühelegi pakkumisele ta "ei" ei ütle.

Viimastel fotodel võib näha, et mees on jällegi oma välimust tugevalt muutnud. Kirill on oma pea värvinud roheliseks, siniseks ja roosaks. Silmi katab roheline värv.

Mees postitab Instagrami mitmeid pilte oma uuest välimusest. Mees jätkab endiselt eluohtlikuks peetavate süstidega oma käelihastesse. Võimalikud tüsistused meest ei paista huvitavat.

Kirill on otsustanud oma käelihastesse süstida kahjulikku ainet nimega synthol (asukoha võimendamise õli). See aine on ka tavaliste kulturistide seas levinud, ainet kasutatakse vaatamata sellele, et see võib põhjustada närvikahjustusi, kopsutrombe, infektsioone, insulti ja tsüstide teket. Harvadel juhtudel on vajalik ka kirugiline sekkumine, et vältida suuremaid kahjustusi tervele organismile või isegi surma.

Kirillile on öeldud, et ta tervis on ohus, teda on isegi hoiatatud selle eest, et kui ta mõistusele ei tule, siis ta käed võidakse amputeerida. Mehe enda arust ajavad inimesed talle lihtsalt jama.