Peole!

Ideaalne komplekt mõnusaks olenguks, kuid mis saab, kui pidu on läinud pikale ja varajane hommikutund koidab juba? Vii oma peokleit otse tööle! Valge pintsak annab komplektile asjalikuma ja kontorisse sobivama väljanägemise. Pea meeles, et pastelsed toonid ainult kiidavad su päevitunud jumet.

Sõbrannadega kohvikusse

Argine, kuid šikk. Suvist meeleolu lisab kirev käevõru ja kohvikuterrassil päevitamiseks on kohustuslikud päikeseprillid.

Sumedateks suveöödeks

Lähed suveõhtul grillima või pikemale jalutuskäigule? nahktagi hoiab külma eemale ega lase sääski ligi, lõbusa pildiga käekott mahutab kõik eluks vajaliku (kuhu tasuks siiski ka üks OFF! sisse pista). Täpi paned ile ehetega, mis lisavad vürtsi tervele komplektile.

Randa peesitama

Rand pole vaid šortside ja minide pärusmaa - oodatud on ka see imeilus maksikleit, kuid ära unusta päikese eest kaitsvat kübarat ja lendlevaid suviseid lokke. Komplekti teevad täiuslikuks värvilised küüned!

Kui suvepuhkus on läbi...


Töötav naine teab, et suvel ei saa paraku nii palju rannas vedeleda, sõpradega šašlõkivardaid keerutada ja terrassil külma jooki limpsida, kui ise tahaks. Siin on midagi nendeks päevadeks, kui pead päikest kontoriaknast piiluma. Musta ja punase combo jätab asjaliku mulje ja kes keelab sul selle komplektiga ka hiljem õhtust sööma minna?

Mariliis Angeri värvikas moeblogi ootab sind lugema aadressil letherspeak.blogspot.com. Sealt leiad inspiratsiooni, kuidas igapäevaselt riietuda, uudiseid moemaailmast ja nutikaid tee-ise ideid, et endale midagi trendikat meisterdada.