"Sellised armsad Ostupeod on alati põnevad. Mul on hea meel, et Eestis hakkab kaduma suhtumine: "Ega mind keegi kaltsukas ometi ei näinud?" Uskumatu on see, et veel praegu leidub inimesi, kes pelgavad taaskasutusele pühendatud poodides käia, kuna kardavad, et keegi näeb neid. Mulle meenub eredat üks reality show, kus üks ema küsis oma tütrelt: "Aga mis oleks saanud, kui mõni tuttav oleks sind kaltsukas khanud?"," räägib teist korda Stellariumi Ostupidu korraldanud Stella K. Wadowsky.

"Sellised Ostupeod aitavad kaasa ka sellele, et valehäbi taaskasutuse ees kaob. Seda enam, et paljud toovad sageli müüki asju, mida nad on kandnud vaid korra või üldse mitte."

Ostupeost võtsid osa laulja Helen Adamson, bravuuritar Anu Saagim, meigikunstnik Reet Härmat, stilist Merit Boeijkens, fotograaf Meisi Volt, modell Linda Ling ning vlogijad Merrific ja Anita Sibul. Blogijatest panid oma riided müüki Paljas Porgand, Evelin Ojamets ja Stella K. Wadowsky.

Väärib märkimist, et kõigi Ostupeol osalenud naiste boxid jäävad Sarapuu Kirbukasse veel kuuks ajaks ja on märgistatud spetsiaalse sildiga, kust iga huviline nad üles leiab.

Maitsevad suupisteid pakkusid 4SistersKitchen Catering ehk Nelja Õega Köögis ja jookide eest hoolitses Fentimans.

VAATA GALERIID: