Esitusele tulevad peamiselt jõuluklassika paremikku kuuluvad laulud. Kõigile tuntud lugudest tehakse spetsiaalselt uued seaded, et artistid saaksid esitada oma jõuluteemalist meelisrepertuaari nii ükshaaval kui ka ühislauludena.

Lisaks solistidele on laval kitarrist Jorma Puusaag ja tütarlaste vokaalaansambel “Bel Fiore”  kes on kokku pandud spetsiaalselt kontserttuuri jaoks Ellerheina tütarlastekoori ning  Tallinna Muusika- ja Teatriakadeemia taustaga koorilauljatest.

Kontsertide tunnuslooks on Karavani “Talveöö”, mille leiab kolme artisti ühislauluna ka Getter Jaani detsembris ilmuvalt jõulualbumilt.

Getter Jaani on viimase kahe aasta populaarseim artist just eelkõige noorema publiku hulgas. Vaid väike loetelu tema 2011. aasta tegemistest räägib enda eest: kaks albumit, Eesti viimine Eurovisiooni finaali Düsseldorfis, Tantsud Tähtedega poolfinaal ning lugematu arv menukaid esinemisi. 2011. aastal ilmus Getteril kolm singlit “Rockefeller street”, “Valged ööd” koos Koit Toomega ja “Me kõik jääme vanaks” koos Mihkel Rauaga ning neid võib ka pidada selle aasta suurimateks hittlauludeks. Detsembris ilmub Getteril jõulualbum.

Koit Toome on kahtlematult Eesti populaarseim meeslaulja, kes on oodatud esineja kõige erinevamatel lavadel. Kuid just kirikus tuleb tema harukordne vokaal kõige paremini esile.

Karl Madis on Eestlaste jaoks kui jõululaulude võrdkuju, kuna omaaegne Karavani jõuluplaat on klassika, millel puuduvad konkurendid.

Tütarlaste vokaalaansambel “Bel Fiore”  on kokku pandud spetsiaalselt kontserttuuri jaoks Ellerheina tütarlastekoori ning  Tallinna Muusika- ja Teatriakadeemia taustaga koorilauljatest.

“JÕULUVALGUS”
GETTER JAANI, KOIT TOOME, KARL MADIS
Tütarlaste vokaalaansambel “BEL FIORE”
Kaunimad jõululaulud Eestimaa kirikutes
18.-26. detsember

P 18.12.2011 Rapla kirik
E 19.12.2011 Tallinna Kaarli kirik
T 20.12.2011 Rakvere Kolmainu kirik
K 21.12.2011 Pärnu Eliisabeti kirik
N 22.12.2011 Viljandi Pauluse kirik
R 23.12.2011 Tartu Peetri kirik
E 26.12.2011 Keila kirik

Kontsertide algus 19:00