Mees puikles kaua Holly küsimuste eest sel teemal ning jäi napisõnaliseks, öeldes, et neil on erinev isa, mida ta polnud kunagi suhte jooksul varem maininud, vahendab Daily Mail õõvastavat lugu.

Naisele hakkas asi kahtlane tunduma ning ta lõi Google'isse sisse mehe eesnime koos õe perekonnanimega. Selleks, mis teda ees ootas ta aga valmis ei olnud.

Noormees, kellega ta koos juba mõnda aega olnud oli, osutus seksuaalkurjategijaks ning esimene teda puudutav artikkel oli hoiatus sellest mehest eemale hoida koos teatega, et ta on tagaotsitav.

Edasi järgnes artikkel, millest selgus, et Martin Hoyle on kuus aastat vanglas veetnud 74-aastase daami duši all ründamise eest. Järgnes lugu sellest, kuidas sama mees, kellega Holly pere luua soovis ja oma edasise elu veeta tahtis, on vägistanud 73-aastase naise.

"Ma ei tahtnud seda esialgu uskuda," rääkis ta täna avameelselt kevadel juhtunust ja sellest, kuidas siiani ajab mõte kõigest, mida tema elu armastus teinud on, südame pahaks.

Naine helistas pärast mõnda aega tagaotsimiskuulutuse juures olnud pildi jõllitamist politseisse ning maikuus mõisteti mees pooleks aastaks vangi, seekord valenime kasutamise eest.

Tagasi vaadates sõnab naine, et armastusest joobununa ei näinud ta ka ise ohu märke. Martin väitis, et on kvalifitseeritud ehitaja, kuid tal ei õnnestunud kunagi tööd leida. Me ei käinud ka välismaal, sest tal puudus pass.

Oled Sina oma kallimat Googeldanud? Mis on šokeerivaim avastu Sinu jaoks internetis surfates olnud?