Algselt soovis tippkokk osta lausa kaks sauna, mille eest oleks ta pidanud tasuma 90 000 eurot. Majakesed oleks maksvad iglumajad oleks plaani järgi installeeritud Ramsay pere kaheksa miljonit eurot maksva häärberi kõrvale. Kuid Wandsworthi rajooni nõukogu otsustas, et enne on vaja teha vajalik uuring, kas Ramsay võib majade jaoks eemaldada mõned puud enda aiast.

Ramsay oli hakanud vastavat paberitööd ajama juba aprillis, kuid juunis tulid dokumendid, mis panevad tema plaanidele pausi peale.

Iglucrafti juhatuse liige Priit Kallas kinnitas Õhtulehele, et Gordon Ramsayle toodetud saun asub praegu Viljandimaal Leies. "Eestlastel on unikaalne võimalus osta endale spetsiaalselt Gordon Ramsay jaoks toodetud eksklusiivne iglusaun. Usun, et juba õige pea õnnestub ka ehitusluba saada ja seejärel toodame Inglismaale Cornwalli transportimiseks uue sauna,“ selgitas Kallas.

Ka varem on tippkokal olnud probleeme naabritega, kes on keelanud lõigata maha puid tema enda Cornwalli maalapil. Siis soovis Ramsay teha ruumi oma superautodele, kuid nüüd rõhutab kuulsus, et pisikesed majad on vaid tema pere ja sõprade kasutada ning nendes ei hakata pakkuma majutusteenuseid.

Idee osta Eesti firmalt iglumaja jõudis tippkokani tema healt sõbralt ja jalgpallurilt David Beckhamilt, kes nägi esimest korda maja tipprežissööri Guy Richie hoovil.