Vastavalt avaldatud dokumentidele soovib Ramsay toetust 16 tema restorane haldavale firmale. Nende alla kuuluvad firmad, mis juhivad tema kolme Michelini tähega restorani "Gordon Ramsay", ühe Michelini tähega "Petrus" ja "Savoy Grill", kirjutab The Sun.

Ning Gordon Ramsay Restaurants Ltd, mille alla kuuluvad "Bread Street Kitchen", "Heddon Street Kitchen", "London House", "Union Street Cafe" ja "Gordon Ramsay Plane Food" Heathrow lennujaamas, nimel on välja võetud kaks pangalaenu.

Barclay panga korra järgi sobivad Ramsay firmad panga poolt pakutavasse koroonaviiruse äritegevuse takistatud laenuprogrammi. See tähendab, et iga firma võib saada kuni viis miljonit naela laenu, kui nad suudavad tõestada, et ettevõtted suudavad pärast kriisi taas jalule saada.

Kui Ramsay otsustab, et kõik tema firmad vajavad maksimaalset viit miljonit, siis võib ettevõtja laenata kuni 80 miljonit naela.

Pangalaen tuleb pärast seda, kui 53-aastane Ramsay vallandas päeva pealt 500 kokka, teenindajat ja muud personali oma restoranidest. Ta isegi ei kasutanud riigi poolt pakutavat töötajate sundpuhkusele saatmise võimalust.

Pisarates töötajad ei olnud isegi teadlikud, et nad oma tööst ilma jäävad, ning pärast vallandamist seisis neil ees ebaselge tulevik. Ramsay maksis neile veel kuni 17. aprillini palka, aga siis oli ka kõik.

Selline hoolimatu käitumine oma töötajate suunas ei meeldi paljudele inimestele, kes nüüd loodavad, et ahne Gordon Ramsay äri täielikult põhja läheb.