Oled midagi sellist saanud? Ei usu!

  4-le
  5 minutit + küpsetamiseks 15 minutit

257 kcal/ports

8 suuremat portobello-seent
2 hakitud küüslauguküünt
150 g mahedamat kitsejuustu
4 viilu sinki
2 sl oliiviõli
50 g seedermänni seemneid
väike punt peterselli
soola-pipart
serveerimiseks röstitud ciabatta’t
ja salatilehti

1    Kuumuta ahi 200 kraadini. Pühi seened köögipaberiga puhtaks ja aseta küpsetusplaadile. Maitsesta soola-pipraga, täida küüslaugu, kitsejuustutükkide ja poolitatud singiviiludega.
2     Nirista seentele õli, kata pann fooliumiga ja lase 10 minutit küpseda. Eemalda foolium ja küpseta veel 5 minutit.
3   Riputa küpseseentele kergelt röstitud seedermänniseemneid ja hakitud peterselli. Paku koos saia ja salatilehtedega.