Oled midagi sellist saanud? Ei usu!
4-le
5 minutit + küpsetamiseks 15 minutit
257 kcal/ports
8 suuremat portobello-seent
2 hakitud küüslauguküünt
150 g mahedamat kitsejuustu
4 viilu sinki
2 sl oliiviõli
50 g seedermänni seemneid
väike punt peterselli
soola-pipart
serveerimiseks röstitud ciabatta’t
ja salatilehti
1 Kuumuta ahi 200 kraadini. Pühi seened köögipaberiga puhtaks ja aseta küpsetusplaadile. Maitsesta soola-pipraga, täida küüslaugu, kitsejuustutükkide ja poolitatud singiviiludega.
2 Nirista seentele õli, kata pann fooliumiga ja lase 10 minutit küpseda. Eemalda foolium ja küpseta veel 5 minutit.
3 Riputa küpseseentele kergelt röstitud seedermänniseemneid ja hakitud peterselli. Paku koos saia ja salatilehtedega.