Madonna eeskuju on nakkav — kuulujutt räägib, et lahutuse äärele on jõudnud ka tema sõbr…

 

Madonna eeskuju on nakkav — kuulujutt räägib, et lahutuse äärele on jõudnud ka tema sõbranna Gwyneth Paltrow (36). Paltrow’d nähti Miamis Fontainbleau hotellis Victoria’s Secreti moeshow’l poissmehest miljonäri ja hotelli omaniku Jeff Sofferi seltskonda nautimas. Teadjate sõnul on neist viimasel ajal «väga head sõbrad» saanud.
Kummalisel kombel ei peatunud Paltrow Miamis viibides hotellis, vaid «sõbra juures». Järgmisel päeval tegi Soffer kaunitarile oma hotellis ekskursiooni ning päev hiljem viis ta jahisõidule.
Paltrow abikaasa Chris Martin on parasjagu oma bändiga Coldplay turneel. Kuulujutud nende lagunevast suhtest on liikvel juba mõnda aega. «Gwyneth oli terve suve koos kokk Mario Bataliga Hispaanias telesaadet tegemas. Ja nüüd läheb ta Victoria’s Secreti show’le, kuigi tal pole selle brändiga mingit pistmist. Kui asjad Chrisiga on nii suurepärased, miks ta siis oma mehe juures ei ole?» räägib üks asjassepühendatu.
Chris Martini sõbrad kinnitavad siiski, et Miamist sõitis Gwyneth koos lastega Dallasesse isa kontserdile. Paltrow esindaja kommenteerib napilt: «Jeff Soffer on lihtsalt hea sõber.»