Läinud reedel kogunesid kõik telesaate \"Unistuste printsess\" kaunid neiud, et arutada selle üle, kuidas nende elu pärast saadet kulgenud on.

Šampanjat voolas ojadena – vana võte, et tüdrukud paremini lobisema saada, rääkis üks kohalviibinu.
Reedel kella kolme paiku nooblisse hotelli kogunenud neiud said kohe pokaalid kätte ning võte muudkui kestis – kella seitsmeks oli printsess Reelika Ilusmäe väidetavalt juba nii purjus, et suundus tualeti poole oksendama, kirjutas Publik.
Saate esimestes osades ühe favoriidina printsesse esindanud Reelika saadeti Monacost aga esimesena koju. Tüdruk hoidvat teistest eemale ja oli kuidagi üleolevalt vaikne. Tundub, et alkoholiga sel aastal gümnaasiumi lõpetav neiu on siiski suurem sõber, kuid piiri ta pidada ei oska.
“Siis algas skandaal,” meenutab üks printsessidest seda, kui Reelika wc poole jooksis. “Filmigrupp üritas purjus Reelikat filmida ja me astusime vahele. Ketlin karjus võttegrupi peale, et see pole ilus ja nii teha ei tohi..”
Allikas nendib ka, et produtsent Raimo Kummer soovis väga innukalt purjus Reelikat filmile saada. “Samas oli Reelika ise süüdi. Ta pidi ju ometi teadma, et meid pidevalt filmitakse.”
Kummer ise asja ei kommenteeri. “Saade on kahe nädala pärast,” sõnas mees ja ütles, et eks siis ole näha, mis sisse jäi, mis välja lõigati.