Lauljatar Hannah ja tema abikaasa Ander Ild on end sisse seadnud Londonis Notting Hilli kandis, kus kavatsevad teha läbimurret biitlite kodumaal. Endast kui ärist Hannah mõelda ei oska.

Küsimuse peale, kas noor Eesti laulja Hannah on mõelnud muusika ja plaaditegemise kui äri peale ja otsinud seda, mis sobib nii endale kui ka turule, vastab neiu kindlalt: “Kui äriliselt mõelda, siis minu arvates äri otstarbel loodud artistid on midagi muud. Ma ei ole ühe aasta staar. Ma ei ole äriprojekt. Ma kirjutan sellist muusikat, mis mulle on vastuvõetav ja mis mulle meeldib!” Hannah hakkas laulma kolmeaastaselt. Oma esimese loo kirjutas 13aastaselt. Esimese plaadi tegi 17aastaselt. “Praegu teen oma seitsmendat albumit. Ma ei oska ja ei taha end vaadata äriliselt,” räägib lauljatar Kroonikale.
Kuigi eraelus nimetab abikaasa Ander neid ideaalseks paariks, siis muusikas on nad vaid partnerid. “Meil on väga selge piir tõmmatud, muusikas me ei ole abikaasad, vaid partnerid! Looming on minu jaoks väga isiklik asi. Siinkohal ei saa keegi öelda, et tee nii või tee naa!”

Pikemalt Hannahi tegemistest loe värskest Kroonikast!