Ostuõhtul kogutud annetustega toetatakse noort animafilmi tegijat Dmitri Domoskanovit tema animafilmide valmistamiseks vajaliku varustuse soetamisel.

Tallinna Humanitaargümnaasiumi 10. klassi noormees Dmitri Domoskanov on suure osa oma elust tegelenud iluuisutamisega, kuid tema tõeline kirg on animatsioon. Dmitri filmid on osalenud konkurssidel nii Eestis kui väljaspool. Vaatamata oma noorele eale, on ta võitnud juba mitmeid auhinnalisi kohti. Dmitri on väga andekas, töökas ja järjekindel noormees. Ta võib tundide kaupa istuda laua taga, meisterdada poole näpu kõrguseid plastiliinist kujusid, et siis nende abil luua järjekordne uus animafilm. Lisaks filmikunstile on Dimitri suureks kireks ja hobiks muusika. Dimitri õpib muusikakoolis. Muusika on samuti olnud suureks inspiratsiooniks filmide tegemisel. Et ennast edasi arendada ja luua uusi veelgi parema kvaliteediga põnevaid animafilme, vajab Dimitri valgusteid, spetsiaalset lauda ning suures koguses plastiliini.

Halloweeni tähistamine ning heategevusliku ürituse korraldamine on Kiwanise klubi iga-aastane traditsioon. Sellel aastal toimub üritus väga erilises kohas. Paavli Kaltsukas (Paavli 6, Tallinn). Paavli Kaltsukas, nõukogudeaegses laohoones asuv 1000m2 suurusel pinnal asuv taaskasutuspood tundus oma atmosfäärilt Halloweeni jaoks täpselt loodud. Kuna Paavli Kaltsuka omanikele mõte meeldis ning nad oli nõus heategevuslikku üritust toetama, läks sellest hetkest organiseerimine lahti.

31. oktoobril on võimalik leida erinevatest valdkondadest raamatuid, filme, CD-sid, vinüülplaate keskmiselt 0,3€ - 3€ eest. Näiteks võib sealt leida Harry Potteryt ja teisi J.K.Rowlingu raamatuid, Jamie Oliveri ja Gordon Ramsay kokaraamatuid, Collinsi teatmeteoseid, kuulsuste elulugusid, ilukirjandust, põnevikke, hulgaliselt tuntuid jutukaid kirjanikelt John Girsham, Dan Brown, Jane Austen.

Selle päeva jooksul tehtud ostudelt annetab Paavli Kaltsukas osa oma päevamüügist heategevuseks. Samuti on kõigil külastajatel võimalik anda oma panus heategevusse, tuues annetustena kodus seisma jäänud asju (riideid, jalanõusid, mänguasju jne), millelt Paavli Kaltsukas annetab iga 1 kg toodud asjade eest 0,5€ noore animafilmi tegija Dmitri Domoskanovi toetuseks.

Dmitri Domoskanovi auhinnalisi filme näeb SIIT!

Ürituse kohta lisainfo SIIN!