Hiljuti USA bändiga Good Charlotte Eestit külastanud Paris Hilton tekitas kohalikus meedias palju kära nagu viimasel kombeks ka kodumaal. Kui täna Club Privé’s toimuva Hed Kandi ürituse peaesineja kuulis et ööbib samas hotellis mida ka Paris Hilton külastas, soovis too ööbida samas toas ning samas voodis.

Hed Kandi ei ole juba ammu pelgalt plaadifirma ja pidudesari vaid glamuurne elustiil. Miamis Nikki Beach’il toimuvad Hed Kandi peod kuuluvad Paris Hiltoni ja P. Diddy lemmikpaikade hulka. Hed Kandi on shikk, särav, lõbus, haritud, seksikas, glamuurne ning luksuslikult kirglik peokokteil, millest juba täna õhtul on kõigil võimalus osa võtta.

Täna õhtul toimuval Hed Kandi peol asub dj pulti Manchesterist pärit dj Andy Daniels, kes on juba aastaid rõõmustanud suurlinnade parimate klubide külastajaid kaasakiskuvate house muusika rütmidega. Andy Danielsile sekundeerivad klubi Privé residendid Chris Mil ja JP. Laval astub üles Tommyboy uus band Külalised.

Hed Kandi afterparty toimub laupäeval, 19. aprillil Hiiu Staadionil kell 14.00, kus Meistriliiga mängus kohtuvad Nõmme Kalju ja Narva Trans. Esimesele 200 Privé külastajale jagatakse tasuta pileteid samale mängule!

Hed Kandi ootab sind klubis Privé sel reedel, 18. aprillil kell 23.00. Pileti hind on 200 krooni, flaieriga 150 krooni ja familylist 100 krooni.