Ansambel Külalised tegutseb alates 2006. aastast ja oma stiili iseloomustavad nad kui popmuusika sugemetega džäss-räppi. Külalised on enda kohta öelnud: „Meid on palju, me oleme igal pool ja sa kuuled meid pidevalt. Me teeme tuju heaks, paneme tantsima, ajame nutma, korraldame segadust ja pakume selgushetki. Me oleme rütmid, helid, klahvid ja keeled.”

Õhtu vältel keerutab plaate Manchesterist pärit dj Andy Daniels, kes on juba aastaid rõõmustanud nii Manchesteri kui ka teiste suurlinnade parimate klubide külastajaid hästi välja arendatud house muusika rütmidega. Hetkel mängib Andy eksklusiivses Manchesteris asuvas Basement Club’is, Revolution’is ja üle maailma erinevatel Hed Kandi pidudel.

Andy Danielsile sekundeerivad klubi Privé residendid Chris Mil ja JP.

Spetsiaalselt Hed Kandi peo jaoks on klubi Privé VIP ruumis ennast sisse seadnud VIP Love Lounge, kus toimub Erotic Photo Studio Session, mida juhivad staarfotograaf Indrek Galetin ja Kariné (“Eesti otsib superstaari 2008”).

Õhtu riietumiskoodiks on keha, armastus ja lilled. Kõiki külalisi, kes võtavad peole kaasa lillekimbu ootab ees tasuta armujook!