Talendijahi võitnud naine saab lisaks aule ja kuulsusele 150 000 eurot, 12 paari prantsuse kingadisainer Christian Louboutini kingi ja 12 komplekti disainerrõivaid. Osalemiseks saab kandideerida Martini Facebooki lehel.

Martini Eesti žürii esimees on muusik Tom-Olaf Urb, kes kandideeris eelmisel Martini talendijahil, kus otsiti meessoost reklaamnägu, ja saavutas kõigi riikide arvestuses rahvahääletusel enim hääli. Koos Tom-Olaf Urbiga pääses toona finaalvooru veel kaks eestlast.

„Eelmine Martini talendijaht näitas, et eestlastel on reaalne võimalus konkurentsis suurriikidega häid tulemusi saavutada. Kui juba eesti meestel niivõrd hästi läks, siis mida veel eesti naistest rääkida, kes on tuntud oma andekuse ja ilu poolest,“ ütles Martini talendijahi Eesti žürii esimees Tom-Olaf Urb.

Maailmakuulsa vermutite ja vahuveinide tootja Martini talendijaht toimub lisaks Eestile veel 24 riigis. Rahvusvahelise žürii esimees on prantsuse kingadisainer Christian Louboutin.

Londoni disainimuuseumis suurejoonelise üritusega avatud talendijahil on oodatud osalema kõik vähemalt 25-aastased naised, kelle ellusuhtumist iseloomustab Martini juhtmõte „Õnn on elustiil“. Osalemiseks tuleb Martini Facebooki lehel www.facebook.com/Martini (Royale Casting rakendus) laadida endast üles pilt ning lühike ennast tutvustav videoklipp. Samal lehel on ka osalemise täpsemad reeglid. Kõik täisealised Martini fännid saavad Facebookis hääletada oma lemmikkandidaadi poolt.

Igast talendijahis osalevast riigist pääseb vähemalt üks kandidaat 28 finalisti hulka, kes sõidavad augustis Ibizale, kus erinevate ülesannete käigus sobivaim välja selgitatakse. Martini uus naisstaar kuulutatakse välja oktoobris.

Martini eelmised naisstaarid on olnud Ameerikas tegutsev Lõuna-Aafrika päritolu näitlejanna ja modell Charlize Theron, inglise näitlejanna Nicollette Sheridan ja itaalia näitlejanna ning modell Monica Bellucci.