Väidetavalt on Jolie keelanud lastel kohtuda oma ekskaasaga ning nüüd ähvardab kohtunik, et naine võib seetõttu kaotada hooldusõiguse. Seetõttu on näitlejatar alustanud näljastreiki ning kaotanud palju kaalu.

"Ta on väsinud üksikemaks olemisest ja kurnavast reisigraafikust, kuid kõige hullem on see, et tal on ennasthävitav suhe söögiga," avalikustas näitleja lähedane tuttav. Ta kirjeldab kuidas Angelina oli enne lahutusprotsessi juba väga tähelepanelik oma söögi suhtes ning ta tarbis võimalikult vähe kaloreid, et hoida saledat joont. Nüüd on tema nälgimine aga totaalselt kontrolli alt väljunud.

Tema lähedased isikud on hakanud isegi kahtlustama, et Angelinal on välja arenenud anoreksia. Näitleja on üritanud oma sõpradele selgitada, miks ta ei taha Bradile lapsi isegi mõneks päevaks anda. "Ta arvab, et lapsed on praegu vanuses, kus ei tohi ühestki hetkest ilma jääda, sest nad kasvavad nii kiiresti."

Angelina on sel sügisel elanud eriti valusalt üle seda, et tema vanim laps, adopteeritud Maddox kolis USAst Lõuna-Koreasse, kus ta hakkas ülikoolis õppima.