Minu lugu on minu jaoks siiamaani väga hirmutav ja sain sellest väga suure õppetunni. Loodan, et ka selle kirjutise lugejad õpivad midagi.

Nimelt on mul olnud load 2 aastat ja mõned kuud peale. Umbes aasta tagasi pidin minema oma sõpradele väiksele istumisele järele. Kui olin teise külla neile järele jõudnud, räägiti mulle uudiseid, mida tahtsin edastada kohe telefoni teel oma sõbrale. Sõites jälgisin ma oma telefoni ja jalg oli edasi gaasipedaalil. Järsku hakkas sõber kõrval karjuma, et kuhu ma sõidan ja oksad kraapisid vastu autot ning siis käis väga tugev pauk.
Esialgu ma ei saanud aru, mis oli toimunud, aga kui autost välja astusin, nägin ma, et olin sõitnud vastu betoonist elektriposti. Siis algas šokk.
Kutsuti teine auto sinna, et minu auto ära tõmmata posti ümbert. See post kõikus meeletult ja tänasin Jumalat, et see meile ja autole peale ei kukkunud.

Hiljem sain teada, et sõber lõi õnnetuse ajal oma pea vastu lage ära ja vedas, et tal midagi paigast ei löönud. Teine sõber pääses puhtalt ja ma ise lõpetasin kipsis käega.

Mitte kunagi enam ei kasuta ma telefoni rooli taga ja loodan, et ka teised mõtlevad enne kui selle kätte krabavad juhtides. Mina sain väga hirmsa kogemuse oma lolluse pärast ja õppisin oma vigadest.

Saada ka oma lugu aadressile noortehaal@delfi.ee ning osale auhinnamängus, mille kohta saad rohkem lugeda SIIT!