Kui möödunud hooajal tootis Tudeng TV päevakajalist meelelahutussaadet “Refleks”, siis sel aastal plaanib veebitelevisioon keskenduda uudistesaate tootmisele – seda muidugi Tudeng TV-le omases mahlas. “Me oleme otsustanud keskenduda kvaliteedile ja seepärast ei kiirusta uue saate välja tulemisega. Uueks aastaks aga loodame vaatajateni jõuda täiesti uue saateformaadiga, kus on nii fun’i
kui tõsist sisu, nagu noortele ikka kombeks,” sõnas Tudeng TV peaprodutsent Kätlin Palmsalu.

Sel hooajal käib suur osa tööst Tudeng TV-s inglise keeles. Ehkki organisatsioonil on alati olnud välismaiseid liikmeid, on nüüdseks pea pooled telehuvilistest noortest välismaist päritolu. “Ühe eesmärgina näeme just oma rahvusvahelistele liikmetele telepraktika andmist ja eri kultuuride kokku toomist,” ütles Palmsalu. “Näen selles suurt väärtust ja olen täiesti kindel, et maailma eri otstest pärit inimesed suudavad üheskoos Tudeng TV programmi uuele tasemele viia.”

Näiteks on Tudeng TV-s koha leidnud Mehhikost pärit Juan Ortiz, kes õpib Tallinna Ülikoolis kirjandus-, visuaalkultuuri ja filmiteooria erialal. “Paljud minu sõbrad ei tea, et Eesti on olemas. Minu silmis saaks Tudeng TV välismaistele tudengitele Eesti kohta sõna levitada ja samuti siinsetele välistudengitele
pakkuda nii praktikabaasi kui võimalust kohalike noortega suhtlemiseks ja koos millegi ägeda loomiseks,” rääkis noormees.

Nelja hooaja jooksul on Tudeng TV olnud osaline arvukates projektides. Muuhulgas ka ERR-i 2013. ja 2014. aasta valimisintervjuude ning 2014. aasta laulu- ja tantsupeo TuleTulemise otseülekande tootmine, päevapoliitiline arutelusaade “Fookus”, noorte uudistesaade “Uudised” ning magasinitüüpi saade “Refleks”.Tudeng TV algatasid 2013. aastal Tallinna Ülikooli BFM-i instituudi tudengid.

Tudeng TV saateid saab vaadata siit ning tegemistega tutvuda Facebookis ja Instagramis.