Vintage Tallinn peakorraldaja Margit Kõrvits: “Sel kevadel pargivad vintage-sõbrad oma hobused ja limusiinid 60-ndatel rajatud tehase-ja kontorihoonesse,.Baltika Kvartalisse. Esindatud on nii eelmistest kordadest tuntud müüjad, kui ka värsked ärid. Vana ja uue inspireeriv kooslus Baltika Kvartalis ning kasvav nõudlus kvaliteetse vintage kauba järele lubab ennustada kauplemisest tulvil päeva.”

Sireen Vintage esindaja Elina Pähklimägi eelnenud kogemusest: “Vintage-spetsialistid on koos ja õhk on tiine orginaalsetsetest vanadest riietest, disainmööblist ja muudest kihvtidest vidinatest. Atmosfäär, inimesed ja asjaarmastus teeved sellest üritusest nii meelejääva sündmuse.”

Vintage Tallinn on maiuspalaks nii kodukujundajale kui ka moehuvilisele. Müügil on mööbel, lambid, keraamika, riided, jalanõud, ehted, plaadid, tehnika ja palju muud just selleks päevaks valitud tooteid. Alati pakuvad silmarõõmu ka müüjad ise, juba sellepärast tasub kohal olla.
Müüjatest on esindatud muuhulgas Tamara1965, Fankadelik, Sireen Vintage, Oh So Retro, Nolita Vintage, Led Zeppelin, Idla Antiik, jpt.

Ja see pole veel kõik — kavas on palju muusikat, daamidele midagi ilumaailmast, härradele midagi sadulsepatöödest, suupärased eined kohvikus jpm.
Hoia kätt pulsil ka Vintage Tallinn Facebooki lehel.

Sissepääs 1€, kuni 14.aastased tasuta.

VINTAGE TALLINN VOL6
5.mail, kell 12-18
Baltika Kvartal

www.vintagetallinn.ee
FB: Vintage Tallinn