Surfilaagrisse kogunevad nii kogenud sõitjad kui ka algajad lohesurfi- ja purjelauahuvilised, kellele korraldatakse programmi raames mitmeid koolitusi. „Sel aastal on esindatud surfiklubid üle Eesti, kes meeleldi uute huvilistega oma kogemusi jagavad,“ rääkis Surfilaagri peakorraldaja Alar Vettik.

Surfilaagrist ei puudu ka võistlused — reedel toimub naistele atraktiivne võistlus Roxy Ladies Surf ning samuti Minu Esimene võistlus neile, kes võistluspalavikku varem tundnud pole. Laupäeval toimub harrastajate klassis võistlus Bacardi Fun II.

Seltskondliku- ja meelelahutusliku poole pealt on programm eriti tihe: „Martin Saar paneb Quicksilveri telgis püsti kunstitoa, kus laagri lõpuks sünnib suur Surfilaagri ühismaal. Tantsuakadeemia algatusel toimub „Tantsud surfariga“, kus surfiklubide paarid tantsima õpetatakse. Seltskondlikke tegevusi on päevajuhi Anatoli Tafitšuki juhtimisel samuti kalipsoheitest trummiõppeni, seega tegevust on hommikust hilisõhtuni nii täiskasvanutele kui lastele,“ selgitab Vettik.

„Ehk on huvitav ka lahendus, kus helisüsteemi asemel edastame Suirfilaagris toimuvat hoopis raadio vahendusel - sagedusel 94,2 kuuleb toimuvat igaüks ka oma telgis,“ lisab Vettik.

Õhtul saab nautida head muusikat, kui astuvad üles Martin Saar, Ott Lepland, Aides, Võõras, Outloudz, Dramamama ning Denise Fontoura.