Kolmkümmend aastat enne grunge-muusika sündi Seattle’is, tõid sellised bändid nagu Black on White Affair, The Soul Swingers ja Cold, Bold & Together hordides inimesi klubidesse ja seda igal õhtul.

Paljud ansamblid hakkasid varasemast rohkem tähelepanu ja esinemiskutseid saama rahvuslikelt telekanalitelt ning tegid kaasa paljudel üritustel. Just siis, kui enamus grudge-bände oli avalikkuse ette tulnud, hakkas Seattle’i heitlik publik huvituma hoopis diskomuusikast. Kui seni esindas Seattle vaid grunge’i, hakkas sealsele muusikamaastikule ka muid stiile tekkima.

Wheedle’s Groove kui 2010. aasta parim dokumentaalfilm illustreerib muusika tõelist mõju ja võimu ning pole ainult lugupidamisavaldus Seattle’i muusika ajaloole, vaid ka pilguheit ajale, mil Ameerika kultuuriruumis sai tunda hingelisust.

Noorte hääl loosib ka välja piletid sellele filmile (ühele inimesele, kes saab kaks piletit). Osalemiseks saada meie meili noortehaal@delfi.ee enda täisnimi ja vastus küsimusele: Kui vanaks sai Just Film sel aastal?

Vastuseks ja muuks lisainfoks filmi kohta uuri nende kodukat - 2011.justfilm.ee