Oodatud on kõik neiud, kes on vähemalt 18-aastased ning soovivad särada rahvusvaheliste tiitlivõistluste poodiumi kõrval koos Euroopa tippkergejõustiklastega. Tulla võib nii üksi kui ka õe või sõbrannaga.  

Finaali pääsevad 20 tüdrukut. Neist kaheksa valitakse kohapeal žürii poolt, üheksas selgub aga hiljem Delfi Publiku lugejate hääletuse põhjal.

Väljavalitud lilleneiudega tegelevad tiitlivõistlustel nelja päeva jooksul Eesti tippjumestajad ja juuksestilistid. Lisaks paneb Tradehouse Ilukaubamaja kõigile lilleneiudele välja väärtuslikud kingikotid ning valiku ilukoolitusi. Kogu seda ilu kajastavad otseülekannetega nii rahvusvahelised telekanalid kui ka kodumaine ETV ning kümned fotograafid suurtest meediakanalitest üle Euroopa.

Žüriisse kuuluvad olümpiavõitja Jaak Uudmäe, odaviskaja Risto Mätas, sprinter Marek Niit, maratoonar Evelin Talts, Delfi/Eesti Päevalehe ajakirjanik Karl Rinaldo, Tradehouse’i turundusjuht Laura Kuldkepp ja Eesti Kergejõustikuliidu peasekretär Sirje Lippe.

Kõigile castingul osalejatele kingib Tradehouse 10-eurose kinkekaardi ning võimaluse tulevikus erinevate aktsioonide raames Tradehouse Ilukaubamaja modellina üles astuda.

Euroopa U23 meistrivõistlused toimuvad 9.-12. juulil Tallinnas Kadrioru staadionil. Euroopa kergejõustiku 2015. aasta üks tippsündmusi toob Tallinnasse ligi tuhat kergejõustiklast. Eestlased on võitnud U23 EM-ilt seitse medalit, viimati Rasmus Mägi (2013 pronks) ja Grit Šadeiko (2011 kuld).

Castingule saab registreerida Facebookis või võib ka 16. juunil tulla lihtsalt kohale.