Solarise keskuses toimuva happening'i eesmärk on inimestele näidata, et ka noored ja mitte nii tuntud ansamblid teevad väga head muusikat ning tuntud bändide kõrval on ka neid võimalik oma pidustustele esinema tellida. Taoline häppening on Eestis esmakordne.

BändCämpi happening'il esinevad Taavi Peterson, Eesti talent Erki-Andres Nuut ja lauljatar Anna, Marit Kesa ja Markus Kalmet, Rosanna Lints ja ansamblid Greip, Hurmurid ning MID.

Ürituse korraldaja Ikevald Rannapi sõnul on tegemist ühele suurele probleemile tähelepanu tõmbamisega. „Meil on väga palju andekaid noori muusikuid, kes tuntud ansamblitele kindlasti kvaliteedilt alla ei jää ja neid ansambleid on stiililt seinast seina, igale maitsele. Tahame oma üritusega inimestele näidata, et ka neid ansambleid on võimalik pidustustele esinema kutsuda ning sellega võidab nii kutsuja kui ka ansambel – tellija saab ansambli oluliselt madalama hinnaga kui tuntud bändi ning noor ansambel saab esineda ja teha seda, mis talle kõige rohkem meeldib,“ lisas Rannap.

BändCämpi happening algab Solarise keskuses kell 18.00 ning pärast ansamblite esinemist tehakse ka üks ühislaul, kus pannakse laulma ka terve Solarise keskus.