1. Lähivõtted oma näost
Prilliraamidest, huultest, meigitud silmast, valgest naeratusest… Las kõigil olla tunne, nagu nad oleks sinust vaid sentimeetri kaugusel.

2. Lennukitiib
“Ma sõidan reisile, teie mitte, nä-nä-nää!” Enamasti peab selle fotoga kaasnema ka tekst stiilis “Nädal aega päikest!” või “Lõpuks ometi!”

3. Kassid ja koerad
Kerratõmbunud kassid, magavad koerad, ringutavad kiisud, paluvate silmadega kutsud… Neist pole ju kunagi kellelgi küllalt!

4. Maniküür
Pole vahet, kas käisid salongis või maalisid ise — kui küüned on värskelt lakitud, tuleb neist klõps teha ja teistele imetlemiseks avaldada.

5. Värskelt pestud auto
“Te vaadake vaid mu läikivat masinat! Mina juba jala ei käi!”

6. Kohvikruusid
“Te vaadake, millise nunnu maali barista mu latte’le tegi, tunnen end nii erilisena!”

7. Graffiti või lihtsalt seinakritseldused
Keegi sodis maja seinale sinu meelest vähegi kunstilise pildi ja sina jäädvustad selle samuti. Tunned end nagu kunstnik, kes edastab kunsti.

8. Hommikusöök

... või lõunasöök või õhtusöök või vahepealne snäkk. Inimesed peavad teadma, et sa sööd, muidu nad imestaksid, kuidas sa üldse elus püsid. Plusspunktid, kui sööd restoranis, topeltpunktid kui see on sushi!

9. Päikeseloojangud
Ükskõik kui paljud inimesed pole juba päikeseloojanguid pildistanud, just sinu oma on see kõige kaunim ja erilisem ning sa ei taha kedagi sellest ilma jätta!

10. Jalad
Mitte lihtsalt jalad. Need peavad olema kas ilusates kingades, uutes ketsides-saabastes või paljad ja rannaliiva sees. Sobivad ka jooksutossudes jalad, sest vaid nii tõestad, et teed ka trenni.

Allikas: thefrisky.com