Erinevate allikate väitel pole tegu ootamatu arenguga, kuna Clazziga seoses on viimastel kuudel ohtralt segadust olnud. Näiteks sügisel lahvatas mastaapne skandaal seoses muusikute Clazzi-vastase petitsiooniga, mille kohaselt oli klubi oma muusikutele suurtes
summades tasu võlgu. Asi päädis ühise boikotiga, mis omakorda mõjus laastavalt klubi programmile, klientuurile ja selle kaudu ka käibele.

Clazzis on viimase aasta jooksul vahetunud mitmed meeskonnaliikmed ja kõige värsemaks juhiks oli viimasel aastal Auri Hakomaa elukaaslane Ave Oja. Suuri liikumisi on toimunud nii klubi juhtkonnas kui teenindavas personalis ning kuni tänaseni püüti rahaprobleeme siiski jõudumööda lahendada, otsides uut programmijuhti senise asemel —  Janno Sooääre esindatud firma Emerald City’ga koostöö rahaliste arusaamatuste ja usalduse puudumiste tõttu lõpetati. Hiljuti võeti tööle vastutav teenindusjuht ning alles hiljuti otsiti ka turundus- ja avalike suhete juhti.

Auri Hakomaale kuuluvatest restoranidest sulges viimati oma uksed Estlander, mis pakkus keskaegset eestimaist toitu. Lisaks kuulub Olde Hansa gruppi veel Olde Hansa restoran, populaarne mandlimüük, kraamipood ning keskaegne kõrts Kolmas Draakon.