Kuigi The Suni välja andva meediakorporatsiooni, New Yorgis baseeruva News Corpi juhid ei kinnita veel Page 3 kadumist, on sama ettevõtte teised väljaanded, sealhulgas The Times kõlaka juba lendu lasknud ning väidetavalt välgutasid paljad naised oma kehavõlusid The Suni kolmanda lehekülje veergudel viimast korda. Viimases paaris lehenumbris figureerivadki kolmandal leheküljel juba sündsamalt riietatud naised ning juba päevakajalisematel teemadel.

Paljaste naiste piltide vastu päevalehes protesteerisid ka paljud inimesed ning on kogutud üle saja tuhande allkirja. Kahtlemata jäävad paljud vanamehed oma igapäevasest silmailust nüüd ilma, ent tuleb tõdeda, et on ikka päris veider, et siiani leidus piigasid, kes end paljaks võttes üle riigi kuulsaks soovisid teha. Kusjuures, Eestis leidub neid siiani ning väljundiks on omal moel tänaseni Nelli Teataja Nädala Piiga rubriik. 

Vaata ka 4 aastat tagasi tehtud promoklippi The Sunile, milles topless-kaunitar Gillette'i reklaami paroodias mehi lehte ostma ja paljaste piigade 40. aastapäeva tähistama kutsub.