Päeva jooksul toimuvates töötubades saavad huvilised õppida näiteks nukufilmi meisterdama, autoportreed joonistama, punumis-ja sõlmimistehnikaga järjehoidjaid valmistama, etnograafilisi kujundeid nõelviltima, voolima. Muusikalembelistele tutvustakse dj-maailma ja neil, kel soovi, saavad osa kaasahaaravast näidisväitlusest. Tallinna abilinnapea Mihhail Kõlvart usub, et noortele saab koolieelne laupäev igati kasulik ja meelelahutuslik olema. "Lisaks sellele, et tutvustame lastele ja noortele, milliseid võimalusi Tallinnas vaba aja veetmiseks leidub, toimuvad päeva jooksul mitmed põnevad etteasted ja kontserdid."

Esimesse klassi minejaid lõbustavad kontserdimaja ees toimuval Aabitsapeo tervitusel Aabitsakukk (Venno Loosaar) ja Pipi Pikksukk (Nele-Liis Vaiksoo). Samuti toimuvad mitmed muusikalised ja tantsulised etteasted, taekwon-do etendus, tsirkus jms. Päeva jooksul näeb Artise kinos tasuta mängufilme "Õed Vampiirid" ja "Kon-Tiki". Lugemishuvilistele toimuvad Apollo kaupluses uute raamatute esitlused ning spordisõpru üllatab Sportland oma boksis koolialguse puhul eripakkumistega.

No Vaatal saab kuulata tasuta kontserte ja vaadata videomappingt. Päeval esinevad Marten Kuningas, Gorõ Lana ning ENTRUMI patroonina Teele Viira ja Sounds of September. Õhtul astuvad aga pidulikul suurkontserdil üles Tenfold Rabbit, Grete Paia ja Ott Lepland. Suurkontserdi kohtade arv on piiratud, mistõttu tuleb huvilistel eelnevalt Solarise keskuse Ticketpro kassast endale 0 € pilet lunastada. Pärast suurkontserti, kell 21.00 näeb kogu välisministeeriumi fassadi ulatuses kunstnik Taavi "Miisu" Varmi poolt loodud videomappingut. Muuhulgas teeb kunstnik videoprojektsiooni Iirise verivärskele loole "Tigerhead".

No Vaata on Tallinna Spordi- ja Noorsooameti ja Tallinna Haridusameti korraldatav vaba aja mess, mille eesmärk on edastada noortele infot Tallinnas toimuvast huvitegevusest. Üritus toimub laupäeval, 31. augustil kell 12.00-21.30 Nokia Kontserdimaja ees ja sees ning on kõigile prii pääsmega.

No Vaata ehk NOorte VAba Aeg Tallinnas ja mess toimub sel aastal 11ndat korda.

Täpsem info No Vaata kodukalt.