1. Me ei pese piisavalt tihti oma meigiharju. Meigiharju tuleks tegelikult pesta umbes iga nädala aja tagant, isegi kui sa neid kasutanud pole, kuna ka harjadele kogunenud tolmu pole tegelikult hea näole kanda. Ning muidugi kui oled ka näiteks ühte pintslit tumedama värviga kasutanud, on sellega väga keeruline uuesti heledat värvi kasutada.

2. Me ostame asju, mida me ei kasuta. Mis siis, et on allahindlus. Mis siis, et see jumestuskreem maksab praegu ainult 3.59 eurot. Kuid kas sul läheb seda vaja? Kas sul juba mitte ei ole kodus viit erinevat sorti jumestuskreemi? Ja isegi kui ei ole, siis oled sa kindel, et sa just sellise jumestuskreemi soetada tahad? Oled sa veendunud selle kvaliteedis? Need küsimused võiks tegelikult igaüks enne oma peas läbi mõelda, kui ta midagi ostab.

3. Me ei proovi asju enne, kui me neid ostame. Läheb veidi eelmisega kokku. Olgu, sa oled veendunud, et sul on seda jumestuskreemi vaja. Kuid enne on kindlasti mõistlik küsida testrit või kasvõi proovida poes, kas see toon sinule sobib ning sinu peal kena välja näeb.

4. Me magame meigiga. Seda kipub vahepeal juhtuma suvel, kui soojadel öödel kipub pidu pikemaks venima ning varahommikul magama minnes pole absoluutselt mitte mingisugust motivatsiooni veel kuhugi vannituppa minna ja meik maha võtta. Kuid see on patt, seda tuleb alati teha. Nii on nii nahal kui ka sul endal mugavam.

5. Me ei hoolitse oma naha eest. Ei tohi ära unustada, et naha eest hoolitsemine ning näiteks selline elementaarne asi nagu naha niisutamine on väga oluline ning käib veatu meigi juurde.