Kui staarfotograaf Indrek Galetin saaks paar päeva olla naine, siis tema sooviks oleks see aeg veeta Paris Hiltoni kehas.

Tartust pärit fotograaf Indrek Galetin (21) valiti eelmisel nädalal teist aastat järjest mais toimuva Eurovisioni ametlikuks fotograafiks. Hoolimata oma noorest east on Indrekul seljataga ka kaks fotonäitust, millest viimases “AMOUR – vahet pole” kooris ta paljaks nii mõnegi avaliku elu tegelase. Kuulsust hakkas mees koguma aga aastaid tagasi meediakära tekitanud fotoga, mis tabas Lauri Liivi ja Marko Reikopi teineteise embuses.
Ajakiri Naised avaldas Galetini vastused rubriigile “Mehesõna”, kus paljastub fotograafi soov- võimalusel olla paar päeva naine, sooviks ta kasutada juhust ja olla kõmuline Paris Hilton. “Oleksin hea meelega paar päeva seltskonnatibi Paris Hilton. Alustuseks tahaks tunda ja näha seda melu, mis ta ümber pidevalt käib. Järgmisel päeval, kui kõigest juba siiber saab, läheksin ja söödaksin Amy Winehouse’il kõhu täis!”
Iluideaali Galetinil pole, naiste juures häirib teda kõige rohkem pidev liialdamine ja klatsimine. Meeletusena on ta naise nimel pea erkpunaseks värvinud.