Miks otsustasid saates osaleda?
Kui aus olla, siis algselt sai saatesse mindud mõttega „miks mitte“ ning suuri ootusi-lootusi polnud – seda enam, et ei uskunud eelvoorust edasi pääsemisse. Kui see aga siiski juhtus, teadsin koheselt, et saatel saab olema minu tuleviku kujundamisel suur roll ning kogemus, mille saatest ammutan, jääb meelde kogu eluks.

Kuidas võit tuli, kas kergelt või raskelt?
Saated kulgesid lõbusalt! Võit tuli napilt ning raskelt.

Mida raketisaates osalemine Sulle andis?
Saates osalemine andis mulle hindamatu kogemuse – seda nii meeskonnatöö, raamist välja mõtlemise kui ka esinemisoskuse ja -julguse vallas. Kui enne saadet olin pigem introvertsemate isiksusomadustega, siis saate raames kogusin palju julgust ka avalikeks esinemisteks ning oma arvamuse selgesõnalisemaks väljendamiseks. Võib öelda, et see oli hea tõuge ka projektijuhi töökohale siirdumiseks. Täiendavalt sain tänu saate võidule palju erinevaid pakkumisi – alates näitlemisest ning lõpetades uuenduslike noori arendavate konstruktorite maaletoomisega. Leian, et saatest ja selle järgsetelt ammutatud kogemused on andnud mu elule tugeva tõuke. Tänu sellele, et saade on Eestis tuntud (lisaks saanud ka rahvusvahelist tunnustust, EBU auhind 2012.aastal) on CV’s lisamärkus saate võitmise kohta kindlasti olulist lisaväärtust andnud.

Kuidas kulutasid oma stipendiumi?
Tänu stipendiumile sain keskenduda õpingutele, lisaks käisin mõnel energeetika temaatilisel väljasõidul välismaal, mis kindlasti laiendasid silmaringi. Ühtlasi läbisin põnevaid koolitusi.

Millega nüüd tegeled?
Hetkel tegelen energeetikaalaste magistriõpingute lõpetamisega Tallinna Tehnikaülikoolis. Paralleelselt üritan sooritada majandusaineid selleks, et peale erialast magistrikraadi omandada kõrgharidus ka ärikorralduses. Usun et tänapäeva maailmas toovad majandusalased lisateadmised suurt kasu. Lisaks töötan Elektrilevis ehituse projektijuhina, seda juba poolteist aastat. Tegu on väga mitmekülgse ning põneva ametiga. Tunnen, et projektijuhi töö sobib mulle nagu valatult – saan koostööd teha erinevate tippspetsialistidega, leida lahendusi väga erineva iseloomuga probleemidele seejuures on lõpptulemiks midagi reaalset. Usun, et tööalane lähitulevik saabki olema seotud peaasjalikult just projektijuhtimisega. Iseasi, millises mastaabis projektidega tegu saab olema – seda näitab aeg.

Kas nende asjade kõrvalt jääb aega ka hobideks? Millisteks?
Olen alati arvanud, et vaimne ja füüsiline pingutus peaksid teataval skaalal käsikäes käima, sellest tulenevalt üritan töö- ja kooligraafiku kõrvalt ka erinevate meelepäraste sportlike tegevuste jaoks aega leida. Olgu selleks siis jooksmine, jõutreening või lauatennis. Muuhulgas soetasin endale eelmisel aastal kajaki – nii kodumaa kui ka Soome jõgesid, järvi ning laidusid ja väikesaari on sellega igati põnev avastada.
Täiendava nn hobina olen viimaste aastate jooksul avastanud reisimise. Tunnen, et see aitab tugevalt kaasa ka isikliku arengu tasandil. Võõrastes riikides ringi liikudes avastan end ikka ja jälle mõtisklemas sellel, kuivõrd kõrgetasemelisi ja harmoonilisi süsteeme on inimesed suutnud suurlinnade näol luua. Paratamatult mõtisklen ja uurin ka seda, kuidas need süsteemid toimivad. Erinevates kultuurides nähtu-kogetu-avastatu avardab mõttemaailma ning aitab olulisele „raamist välja“ mõtlemise oskusele kaasa. Kevadel on kindel plaan läbida ka sukeldumislitsentsi omandamiseks vajalikud kursused, seda ikka selleks, et ka veealuseid tundmatusi avastama asuda.

Kas praegu jälgid saadet? Kellele kaasa elad?
Ikka jälgin! Personaalseid eelistusi veel tekkinud ei ole, kuid loodan, et vahelduseks võidab mõni vastassoo esindaja.

Millisena näed oma tulevikku? Kus ja kellena?
Erialaselt soovin end taastuv-, iseäranis päikeseenergia lahenduste arenguga kursis hoida, võimalusel ka ise käe külge panna. Viimaks tundub käes olevat aeg, kus ka energia salvestamisvõimalused oluliselt paranemas on, see annab aga arengulöögi ja loob ohtralt võimalusi teistes valdkondades. Plaanin sellel teemal oma magistritöö kirjutada, tulevikus aga ka reaalses arendustöös kaasa lüüa. Loodetavasti avanevad mulle selleks vajalikud võimalused just Eestis. Aeg annab arutust.

Teistele noortele tahaksin soovida julget pealehakkamist ning kõikide võimaluste kasutamist, mis elu loob. Kunagi ei tea, millise ukse taga see suurim õnn peituda võib.

Suurim kirg: Reisimine kohtadesse, kuhu tavaturist ei satu
Lemmikbänd: Linkin Park
Moto: Ei ole lahendamatuid probleeme, on vaid vähe aega või ressursse
Suurim unistus: Käia Antarktikas ekspeditsioonil
Lemmikfilm: Shutter Island
Iidol: Elon Musk
Suurim lootus: Minu eluajal leitakse kinnitus, et väljapool meie päikesesüsteemi leidub elu