"HALL on sündinud grupi andekate inimeste koostöös. Meie meeskonna liikmed on kõik erinevad ja seetõttu täiuslikud. Me ei mõista hukka, vaid oleme avatud, me õpime ja õpetame, seisame oma uskumuste eest, võtame endale kohustused, usume aususesse ning töötame teadlikult, olles samal ajal loovad.

Meie klubi tervitab kõiki, kes meid valivad. HALL austab ja armastab kõiki rasse, uske, seksuaalseid eelistusi ja keeli. Me oleme vastu igasugusele vägivallale, olgu see vaimne või füüsiline.

Me usume, et inimsugu ja planeet maa töötavad armastuse jõul, mis on universaalne süsteem loodud selleks, et saaksime elada harmoonias ja teha õigeid valikud. Meie, inimesed peame tegelema praktiliste asjade lahendamisega, kuid võttes arvesse kõiki.

Me ei usu inimeste kontrollimisse, juhtimisse või sundimisse ning usume, et arengut ei tohi peatada. Keegi ei peaks ärgitama viha. Me usume, et keegi ei tohiks kuulata parteisid või süsteeme, mis panevad inimesi kartma teisi inimesi, usulisi vaateid, rasse või vabadust valida, keda või mida nad armastavad.

Sellel planeedil on kõigile midagi ja me peame üksteise eest hoolitsema.

Igal inimesel on oma sisemine elu ja hing. Meie uskumused ja vaated teevad meist isiksuse ning igaüks meist rikastab tervikut, kõigil on õigus olla ühenduses oma olemusega.

Me oleme tänulikud kõigile, kes võitlevad vabaduse ja arengu eest!"

https://www.facebook.com/halltallinn/photos/a.692997674226846/995257270667550/?type=3&__tn__=-R