Laulja Jaagup Kreem on ajapikku homodesse leebemalt suhtuma hakanud, kuid siiski on ta arvamusel, et hetkel on lihtsalt moes gei olla.

“Omasooliste ihaldajad on alati olemas olnud. Vahel on lihtsalt moes nn kapist välja tulla, vahel on seda rohkem salajas hoitud,” räägib armastatud ansambli Terminaator laulja Jaagup Kreem kroonika online´le.
Mees on kindel, et homod olid ka Vene ajal, olid Ameerikas nii 30ndatel, 50ndatel kui ka 60ndatel. Praegu lihtsalt demonstreeritakse ja räägitakse sellest rohkem.
“Aegu tagasi olin ma väga ühekülgselt meelestatud nende suhtes, praegu juba mõtlen, et see on igaühe enda asi, keda ja kuidas ta armastab,” sõnas mees, kelle meelest homod võivad küll elada koos ning isegi abielluda, aga lapsi nad saada ei tohiks.
“Võtame näiteks, et kaks meest saavad imiku. Lapsel on ju ema vaja! Ja mis lastest saab, kui nad lähevad lasteaeda, kooli? Olen kindel, et neid hakatakse ka kohe pedeks sõimama!”
Jaagupil endal omasooihaldajatest sõpru pole, tuttavaid aga küll. “Mingeid südamesõpru mul homosid pole. Või siis ma lihtsalt ei tea seda…”
Laulja sõnul on tema kokku puutunud geidega, kes kõik on väga hoolitsetud, puhtad, intelligentsed ja viisakad. Oma orientatsiooni suurelt propageerivatest inimestest ta lugu ei pea.