Polnud mingi saladus, et John F. Kennedy Jr.'i pikaaegne tüdruksõber Daryl Hannah ema Kennedyle ei meeldinud, vahendab Yahoo!. Tüli poja kallimaga läks suisa nii suureks, et ema leidis pidevalt vabandusi, miks oma õhtusööki mitte näitlejannaga samas ruumis süüa.

Carly Simon meenutab oma uues raamatus, et kuigi ülejäänud kallimad emale ei meeldinud, siis oli üks kindel, kes eriti tugevalt vastu käis. "Madonna suisa kohutas teda."

"Jackie oli väga keskendunud, et teda õigele teele suunata," kirjeldas Simon ema ja poja suhtlust. Ei ole muidugi raske mõista, mis emale popkuninganna puhul ei meeldinud. Kuigi naiste iseloomud olid küll täiesti erinevad, siis leidus hoopis huvitavam aspekt, mis Madonna tegevusest täiesti sobimatu tundus. Jackie't ärritas kõige enam Madonna komme oma kostüümidel kuvada riste ja muid religiooniga seotud sümboleid.

Kuigi oma poja armuellu sekkumisest ta tagasi ei kohkunud, siis oli hoopis Jackie enda abielu Aristotle Onassisega see, mis suure avalikkuse tähelepanu sai. "Ta ütles, et mees oli väga seksikas - Onassisel oli komme Jackie'le oma jahil laulda ja naisega võrratutes kohtades armatseda. Ta teadis, et abiellumine oleks halb otsus. Mingis mõttes ma ei saanud kunagi teada, kas see oli mõtlemise tulemus või tõesti armastas teda."