“Külma looga keerame uue lehe Monoteatri teksti- ja autoripoliitikas. Uuslavastuse autor on eestlane Liis Aedmaa, kelle sulest on sündinud terava ja isegi piiripealse huumoriga monokomöödia, mis avab ootamatuid ning isegi delikaatseid teemasid meid igapäevaselt ümbritsevate inimeste elus.” räägib lavastaja Karl Kermes.

Uue lavastuse jaoks on Monoteater lasknud valmistada täies elusuuruses inimkeha koopia, mis etenduse jooksul publiku silme all prepareeritakse. Lavastuse jaoks vajaminev lahkamiskamber ehitati ja sisustati Tallinnas Staadioni1. asuvasse City Motorsi esinduse autoremondi töökotta.

“Lavastuse usutavuse hüvanguks käisime konsulteerimas selle alla proffessionaaliga. See konsultatsioon oli 2 tundi kestnud äärmiselt huvitav jutuajamine ja ekskursioon. Toimunud kohtumine muutis kõik palju lihtsamaks ja vähem judinaid tekitavaks. Tegemist on ikkagi komöödiaga ja julmalt naljaka loo ning tegelasega, päris keerukas oleks nalja teha, kui omal on põlved nõrgad.” räägib Jan Uuspõld.

Külma loo piletid saabuvad Piletilevisse müügile 27.veebruaril. Uut lavastust mängib Monoteater ainult Tallinna City Motorsi teatrisaalis ning Esietendus on ühtlasi ka uue teatrisaali avaetendus.

NB! Lavastus ei ole soovitatav all 12-aastastele!