Ta alustas tantsimist 4-aastaselt ja mitte just kõige tavalisemal kombel. Joeli vanem õde tegeles aktiivselt tantsimisega ja otsustas ükskord väikevenna endaga treeneri juurde kaasa vedada. Joel läks hea meelega, sest lootis külakostiks kooki saada, aga oh häda, poiss veeti tahatuppa ja pandi muusika saatel puusanõkse tegema.

Tundub veider? Jah, aga “lahtine keha” on tantsimise alus ning seega tuli nõksutada koguni kaks tundi. “Tahan saada heaks,” need olid sõnad, mis kaheksa aastane Joel kord paberile pani. Enda sõnul sai ta heaks 15-aastaselt, kui hakkas trennitegemist aina tõsisemalt võtma. Kusjuures treenerit pole Joelil olnud. Imelapseks ta end siiski ei pea.

Nagu paljudel tantsijatel on ka temal laval äpardusi juhtunud, näiteks Hannahi kontsertil lihtsalt läksid jalgevahelt püksid (praks!) katki, kuid Joel oma positiivsusega ei lasknud end sellest häirida ja lasi samas vaimus edasi.

Joel ja JJ-Street

Joeli tantsustuudios käib hetkel aktiivselt trenni tegemas 200 tüdruku ringis. Treeneri sõnul on ta õpilased kõik väga toredad ja armsad inimsed. “Kui kellelgi on kass peal, võtame kratist kinni ja viskame ära!” seletab Joel. “Oleme üks suur perekond, kõigi 200 tüdrukuga olen tõeline sõber. Me mitte ainult ei treeni vaid ka funnime koos, näiteks käime pidudel,” ütleb ta.

Joel ja vedamine

“Vedamine on siis, kui paned autole köie järele,” teatab Juht. Kui paljud hõivatud inimesed jõuavad oma vähesegi vaba aja vingumise peale kulutada, siis Joel on number üks aja õigesti kasutaja — ta lihtsalt oskab aega hinnata.

Joel oskab olla salapärane ja huvitav. Vaatamata oma noorusele (ta on 24-aastane) on ta leidnud oma tõelise mina. Ja tantsimine pole kaugeltki Joeli ainuke väljund.