Kokku pääseb poolfinaalidest edasi finaali viis kollektiivi - neist neli valib žürii, ühe bändi saatuse otsustab publikuhääletus. Poolfinaalide Žüriisse kuuluvad Erik Morna, Piret Järvis, Egert Milder, Jim Self, Helen Tammemäe, Mikk Taniel, Karl Sirelpuu, Markus Rafael Nylund, Mart Niineste, Andrus Raudsalu, Heiko Leesment ja Anneliis Kits.

Žüriiliige ja ansambli Sibyl Vane eestvedaja Heiko Leesment leiab, et kui demovoorudes oli ühtse lähenemisviisiga muusikat rohkem, siis nüüdseks on sõelale jäänud iseloomult väga erinevad kollektiivid. „Poolfinalistide hulgas on pilt kirju – on palju erinevaid artiste, kes ei ole äravahetamiseni sarnased,“ räägib Leesment ning loodab, et homsest poolfinaalist pääseb edasi parim.

Uksed avatakse kell 20.00. Pilet 6€, Facebooki attendiga 4€. Rohkem infot ürituse kohta leiad Facebookist

Noortebändi teine poolfinaal toimub Von Krahlis 16. novembril. Konkurss saab väärika lõppu 29. novembril Club Hollywoodis.

Noortebändi tõmbab sel aastal käima Starter, kajastavad Raadio 2 ja Õhtuleht, hoogu annavad Kultuurkapital, Hasartmängumaksu Nõukogu, Tallinna Spordi- ja Noorsooamet, Eesti Autorite Ühing, PVX kauplus Muusik ning paljud teised koostööpartnerid. Noori artiste filmib Epistula ja arendab Stereo-tunnel.