Praeguseks 48-aastane Hang Mioku käis oma esimesel ilukirurgia protseduuril kui oli 28-aastane. Koheselt sõltuvusse langenud naine kolis Jaapanisse, kus talle tehti järgnevad operatsioonid- enamjaolt näkku, vahendab Telegraph.

Operatsioon operatsiooni järel jäi ta nägu paisunud ja väärastatud, kuid
vaadates peeglisse arvas neiu ikka, et on kaunis. Siiski hakkasid kirurgid lõpuks keelduma naise kallal töötamast ning vihjasid, et
ta kinnisidee võib olla märk psühholoogilisest häirest.

Kui Hang naases kodulinna Koreasse oli ta nägu niivõrd moondunud, et naise vanemad ei tundnud teda enam ära. Saades aru, et jämedalt paisunud
näoga neiu on tõesti nende tütar, viisid ehmatanud vanemad ta arsti juurde. Siis muutus ilmsemaks, et Hangil on vaimne häire ning alustati raviga.

Kahjuks oli ravi liiga kallis, et seal järjepidevalt käia ja Hang oli üsna pea tagasi oma vanade kommete juures.

Üllatavalt leidis naine arsti kes oli nõus talle tegema silikoonisüste ning andis lausa süstla ja silikooni koju kaasa, et ta saaks ise silikooni endale näkku süstida.

Kui naisel oli silikoon otsa saanud otsustas ta edaspidi küpsetusõli kasutada.

Hangi nägu oli mutanteerunud nii groteskselt suureks, et isegi lapsed hakkasid teda tänaval mõnitama. Eelkõige selletõttu, et naise nägu oli väga suur ja keha pisike.

Naise tuntus oli ajaga hakanud levima ning teda näidati Korea TV-s. Televaatajad tundsid talle kaasa ja saatsid talle piisavalt annetusi, et
Hang saaks kirurgiliselt oma näo suurust vähendada loomulikumaks.

Esimese protseduuri ajal eemaldasid kirurgid ta näost 60 grammi ning kaelalt 200 grammi üleliigseid aineid.

Pärast mitmeid operatsioone oli Hangi näo suurus tunduvalt vähenenud, aga
ikka moondunud ja täis arme. Ka Hang sai lõpuks ise aru, millega ta oli hakkama saanud, ning ütles, et ta sooviks lihtsalt oma algset nägu tagasi.

Vaata videot SIIT!