#p1v# Kevadeni on veel ebaõiglaselt palju aega, ent õhus oleks justkui armastust tunda. Inimesed kohtuvad, armuvad, abielluvad ja armastavad aasta ringi, ent mida kevade poole, seda märgatavam on armunud paaride hulk nii tänavapildis kui ka meie ajakirjas.
Tänases Kroonikas on lisaks põhjalikule muusikute rahakoti sisu uurimusele «romantikute eri» — tervelt neli tuntud inimest räägivad oma isiklikust elust ülivõrdes.
Juba pikka aega pajatatakse kuluaarides, et Vilja ja Edgar Savisaar elavad lahus. Esikaanelugu Vilja Savisaarest kummutab õelad kuulujutud ning kinnitab, et lahti pole midagi — armastus ja usaldus pole Savisaarte perest kuhugi kadunud.

Kunstnik ja kirjanik Ervin Õunapuu tsiteerib Mihhail Bulgakovi ütlust, et armastus on kui kirvega mõrtsukas kõrvaltänavas, kes lajatab kõige ootamatumal hetkel. Ning räägib, et on palju erinevaid naisi, ja siis üks see eriline, kes tuleb üles leida — siis oled elu lõpuni õnnelik. Temal on just täpselt nii juhtunud.

Minister Toivo Asmeri noor elukaaslane Kristel Pihelgas ei püüagi varjata õnne, et on oma elu tõelise mehe leidnud. Pulmakleidi värv on juba välja valitud ja tulevaste ühiste laste arv teada. Ning veel üks õnneseen — muusik Mihkel Mattisen, kel ei jätku sõnu, kiitmaks oma uut väljavalitut, saatejuht Terje Tellingut.

Iga kaunis tegu — ja kas armastus pole siis seda! — toob taevasse juurde ühe tähe. Tänase ajakirja põhjal on neid seal kindlalt neli juures. Head valentinipäeva!

peatoimetaja
Ingrid Tähismaa
ingrid@kroonika.ee