«Negatiivse kriitika lasen ühest kõrvast sisse, teisest välja,» ütleb Annely Peebo käesoleva numbri kaaneloos. Kriitika Peebo esinemise ümber Eurovisioonil pole veel vaibunud, kuid asjaosaline ise pole end sellest kübekestki kõigutada lasknud. Peebo on suurepärane näide uue aja väliseestlasest, kes ühena paljudest on raja taga läbi löönud. Ja seda suuremalt jaolt tänu oma enesekindlusele: «Ma olen intelligentne inimene ja intelligentne inimene teab oma vigu ise!»

Kroonika esitleb selles numbris ka sidefirma Uninet juhatuse esimehe, soomlase Markus Nisula nõrkust — nii Eesti kui ka kiirete autode ja tsiklite vastu. Vastukaaluks siit välja rändavatele ajudele leiab Nisula, et Eesti on äritegemiseks ja hobide harrastamiseks suurepärane koht. Lausa sedavõrd, et ta kuus aastat tagasi end siin päris paikselt sisse sättis.

Nisula stiilis hobide, aga ka armumiste, abiellumiste ja… puhkuste aeg on kätte jõudmas. Nautige seda vähest sooja suve. Ning hoidke ja armastage teineteist. Nii nagu seda oskab Eeslitalli omaniku Jens Moustgaardi sõnul kõige paremini teha ta värske eestlannast abikaasa Juta.
Päikest!
#p1# 
Jaanus Hämarsoo