Briti kõmupress ja teletäht Ulrika Jonsson lõikavad terava noaga hiigelkasumit. Vägev kõmupauk käis aprillis, kui selgus, et Inglise jalgpallikoondise peatreener Sven Göran Eriksson peab itaallannast elukaaslase Nancy Dell’ Olio kõrvalt ka armusuhet Ulrika Jonssoniga.

Armuafääri avalikkuse ette jõudes lidus Eriksson Nancy juurde tagasi, kuna naine teadvat temast «liiga palju». Nancy püüab nüüd kostüümidraamadega tõestada, et juhtunu ei lähe talle korda. Daami punasest pärlitega ehitud 125 000 krooni maksvast pükskostüümist rääkis kogu Briti seltskonnaajakirjandus.
Varsti võib ka Ulrika endale kalleid kostüüme lubada: hüljatud armuke paiskas trükki oma eluloo. Paar peatükki raskest lapsepõlvest ja hulk mahlaseid seiku härra Erikssoniga veedetud öötundidest tagasid menu.

Pihtimuse telereklaamis õpetab Ulrika: «Kui olete huvitatud minu salasuhtest Sveniga, lugege tänast Daily Maili ja ostke minu raamat!» Vananeva kaunitari armuseiklus ilmub ajalehes Daily Mail järjeloona. Karjuvad pealkirjad — «Sven, sa tegid mulle tõesti #p1p#haiget!» ja «Ta meelitas mind köögis seksima!» — ei jäta lugejat külmaks. Veelgi rammusamad paljastused peibutavad ostjat aga raamatukaante
vahel.

On vaid aja küsimus, millal Eestis sama lõbushale lugu juhtub. Rikkaks siin ei saa, kuulsaks aga küll. Mõnele sellest
piisab.

Stella K. Wadowsky