Meie vaene seksikas Koit kurdab ajakirjandusele, kuidas seesama ajakirjandus ei lase tal rahus elada. Ei saa poiss tuttava tütarlapsega rahulikult söömagi minna, kohe pannakse paari! Õnneks tõdeb laulja sealsamas ise, et kuulsus on kahe otsaga asi — poleks tuntust, poleks ka tööd. Kui sellest aru saad, tuleb ka teine pool vaikselt ära kannatada. Kui see liiga raske on, võid ju muu ala valida. Nii lihtne see ongi!

Koit on isegi tubli, mõistab kuulsuse olemust. Mõni muusik ei taha oma vastsündinud lapse nimegi öelda. Aga kui plaat ilmub, siis ujutatakse toimetused meilide ja kutsetega üle.

Meie staarid võiksid lohutuseks sirvida mõningaid Kroonika lääne analooge. Hugh Grant kallimaga lainetes hullamas, Oscari-võitja Charlize Theron rinnahoidjata päevitamas, Mick Jagger abieluvälise pojaga pargis jalutamas... Meie lauljad–näitlejad–poliitikud võivad veel suhteliselt rahulikult rannas mõnuleda, poes käia ja armukesi pidada. Ühelt poolt pole meil võimalusi paparatsodele selliseid summasid maksta, et nad viitsiks ööd ja päevad läbi näiteks Jaan Tootsi korteri akende all passida. Teiselt poolt oleme seni ilma hakkama saanud. Võib-olla varsti enam ei saa, nii et nautigem privaatsust, kuni see veel võimalik on!

Elo Odres